Іспанія Хорватія : 6 Wzclibvddxum / В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

Іспанія Хорватія : 6 Wzclibvddxum / В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Австрія — північна македонія — 3:1. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Це був найкращий матч євро!

Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5. Англія — хорватія — 1:0. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

Izqh2ppcevbozm
Izqh2ppcevbozm from www.vseprosport.ru
В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Це був найкращий матч євро! Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua.

Англія — хорватія — 1:0. Зустріч проходила на стадіоні паркен в копенгагені (данія) і іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Австрія — північна македонія — 3:1. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Це був найкращий матч євро! Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5.

Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Англія — хорватія — 1:0. Австрія — північна македонія — 3:1.

B Dh8ykzrkyhbm
B Dh8ykzrkyhbm from imgresizer.eurosport.com
Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Англія — хорватія — 1:0. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Це був найкращий матч євро! Зустріч проходила на стадіоні паркен в копенгагені (данія) і іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Австрія — північна македонія — 3:1. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5. Англія — хорватія — 1:0.

Зустріч проходила на стадіоні паркен в копенгагені (данія) і іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Англія — хорватія — 1:0. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua.

B Dh8ykzrkyhbm
B Dh8ykzrkyhbm from imgresizer.eurosport.com
Зустріч проходила на стадіоні паркен в копенгагені (данія) і іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Австрія — північна македонія — 3:1. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Це був найкращий матч євро! Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38. Австрія — північна македонія — 3:1. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.